Tudta, hogy ha még nincs velem megbízása akkor is lehet, hogy épp Önért dolgozom?!  Ingatlanosként kímélem Önt! 

Gyakran olvasni magánhirdetésekben, hogy:

„Ingatlanosok kíméljenek!”

OK! Én mint profi Ingatlanközvetítő kímélem Önt a piacon lévő fizetőképtelen, döntésképtelen, ingatlanturista idegenektől és a faragatlan szerencsevadászoktól. Jó jó, nem leszek ennyire negatív. Maradjunk annyiban, hogy rengeteg érdeklődő van a piacon és kevesebb az igazi Vevő. Őszintén ki az akinek van ideje, energiája és térlátása, hogy kiigazodjon a homályos alaprajz nélküli hirdetés tengeren.  NEKEM  mert nekem ez a dolgom, hogy KÍMÉLJEM Önöket lakás/ház tulajdonosokat és persze Vevőket. Olyan vagyok mint egy testőr. Csak azt engedem az Ön közelébe akit Ön szeretne! :-) 

Az Ingatlanos egy kitűnő SZŰRŐÁLLOMÁS az ingatlanpiaci szereplők kíméletes örömteli  vásárlása érdekében. Én például feltérképezem az Eladók és a Vevők szükségleteit és igényeit, még mielőtt találkoznának egymással. Sokan vagyunk sok félék. Félrevezető azt hinni, hogy egyforma a gondolat menetünk és viselkedésünk. Célom, hogy csak abba a lakásba/házba menjünk ki  a Vevővel, ami már előreláthatóan esélyes lehet a vétel szempontjából.  Persze ehhez tudnom kell, hogy az Eladónak mik a kritériumai.

„Létezik szerelem első látásra, csak jó tudni, hogy ki az esetem.”

Milyen szűrés javasolt egy Vevő esetén, hogy KÍMÉLNI tudjam az Eladót? Van egy sor kérdésem….. Ezekre a kérdésekre nekem szívesen válaszolnak a Vevők, mert tudják:  Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális otthont, elengedhetetlen tudni, hogy hogyan fogják pl. kifizetni (miből,mikor, milyen fizetési ütemezés, hitelképesség). Sajnos napjainkban mindenféle mendemonda terjed hitelfelvétellel és CSOK igényléssel kapcsolatban, de egy profi Ingatlanközvetítő megkíméli az Ügyfeleit a fél információkból adódó kellemetlenségektől.

 Akinek nincs Ingatlanosa annak esélye sincs tudni, hogy kit enged be az otthonába, mert ugye az ajtóban találkoznak legelőször az érdeklődővel. 

Megnézném ahogy egy ingatlanos mentes tulaj kinyitja az ajtót és felteszi a kérdéseket: Mikor szeretne beköltözni? Hitelképes? Mekkora Önerőt szeretne felhasználni? El kell még adnia valamit? – biztos furán nézne a Vevő jelölt. Tőlem ezek természetes kérdések és szívesen válaszolnak rá.

Néha csillogó szemű fiataloknak Én vagyok a Mumus.  Felvilágosítom Őket, hogy min.20 % önerővel és vagy  pótfedezet nélkül nem fog menni a vásárlás. Feltudom térképezni anyagi helyzetüket, hitelképességüket.

 Tudják ilyenkor hány ingatlan Tulajdonost kímélek meg!?

 Minimum 10-et, 20-at.  Még azokat is akikkel nincs megbízásom. Ilyenkor jobb esetben a család segít felturbózni az önerőt, pótfedezetként bevonható a szülői ház is, vagy számukra kedvezőbb árú ingatlanokat mutatok. 

Mi van akkor, ha egyszerre 2 vevő is megvenné? Ön tud professzionálisan, sértődésmentesen licithelyzetet kezelni? Nem hiszem. Egyszerűen nincsenek meg az eszközei rá. Magánúton, ha Ön azt mondja, hogy van még egy Vevője, akkor a másik fél azt feltételezi, hogy csak azért mondja, hogy felsrófolja az árat. Nekem elhiszik, mert csak pénzzel biztosított ajánlatot veszünk fel,  pénzügyileg korrekt Vevőktől. Elektronikus értesítést kap Eladó és Vevő is, ha adott időn belül  van több ajánlat az otthonára a piacon.

A legtöbb Érdeklődő felületesen nézi meg a hirdetéseket. Ez természetes, így vagyunk kódolva emberek. A gyorsabb megértés érdekében átsiklik a szem információkon.  Vannak akik azt mondják:, „Csak meg akarom nézni”  Tessék? Csak nézni? Állok rendelkezésedre.  De a tulajt nem zaklatjuk. Korrekt, ugye?  

Kedves Ingatlantulajdonos ezt mind az Ön érdekében végzem! Így lesz az, hogy egy Ingatlanközvetítő az Ön tudta nélkül vagy megbízásából meg KÍMÉLI Önt.

Kiadó lakás Békéscsaba, eladó lakás Békéscsaba. eladó ház Békéscsaba, értékbecslés , energetika tanusítvány Békéscsaba, Ingatlan békéscsaba, Ingatlaniroda Békéscsaba, Hitelközvetítés, CSOK, Komfortingatlan. Ingatlanban OTTHON vagyunk!

Díjmentes hitelközvetítés , más ingatlanok megvétele esetén is.